Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Tour de Lorriane

  • Ploegmaat

    Weet er iemand een uitslag van gisteren van Tour de Lorraine??

  • Coach

    Jelle Vanendert (Domo) is vandaag tweede geworden in de 2e rit van de Tour de Lorraine, Mont-Saint-Martin - Sérémange (100.1 km). Winnaar werd de Fransman Florian Courrege. De Zwitser Pascal Zaugg was derde in een spurt met drie. Kevin Ista werd zesde op 7 seconden, Gil Suray werd 14e.

    Bron: http://www.wielerparcours.com/

  • Superboy's

    Als het bij de Rabo boy's net zo geolied loopt als bv in Axel of Heuvelland of in de Maasvallei zullen ze geen potten breken. Deze junioren moeten scoren anders mogen ze niet mee naar het buitenland daarom heerst daar momenteel zo een geweldige teamspirrit dat zij alles en iedereen naar huis rijden! één advies blijf lekker voor jezelf fietsen Norman, Jos, Marc, Thomas dan zien we tenminste nog wat strijd, hiep hiep hoera lang leve de Rabo junioren. Hulde aan onze klimgeiten!;););)

  • Ploegmaat

    En wat bedoel je in dit geval met “voor jezelf fietsen”??

  • Superboy's

    Ieder voor zich en god voor ons allen!!

  • Gerard

    Gelukkig rijden ze lekker niet met elkaar in de Maasvallei. Volgens mij rijden ze daar niet in het shirt van de Rabobank of hadden ze die wel aan. Ze rijden dan toch in een ander verband of kan je dat niet volgen. Oh was Thomas er ook??

    Klets maar lekker verder Superboy's (nek)