Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Gelukkig zijn in Nederland de koersen autovrij

  • pieter

    Tijdens de proloog van een juniorenmeerdaagse in Denemarken is Stefan Huizinga op een auto geklapt. Op het parcours reden 4 personenwagens.Stefan haalde met een snelheid van boven de 50 km/uur auto's in.Toen er opeens 1 van die auto's links een straat insloeg.Stefan klapte er frontaal op. ‘Gelukkig’ kwam hij eraf met een gebroken sleutelbeen, gekneusde ribben en een gekneusde schouder. Gelukkig zijn de parcoursen in Nederland autovrij.

    Pieter

  • Roy

    Zei je dat voor de gein? (Gelukkig zijn de parcoursen in Nederland autovrij.)

    want anders verklaar ik je compleet voor idioot. Had je de ronde van Limburg maar moeten rijden. Ik heb geen weg gezien waar geen auto stond.

    Roy

  • Ruud

    Ook Joost van Leijen werd in de tijdrit in Axel bijna van de weg gereden door een busje dat hem inhaalde, remde en linksaf sloeg. Gelukkig allemaal zonder erg. Overigens werden in Axel ook niet alle renners beschermd door een motorrijder, waardoor je een beetje vraagt om dit soort incidenten.