Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

zesde maal Cipo

  • Marco

    Het wordt niet meer op het forum vermeld omdat het bijna geen nieuws lijkt, maar vandaag wint Cipollini de slotetappe van de Giro.

    Toch het vermelden waard, want in al die jaren won hij nog nooit 6 Giro-etappes in 1 jaar.

    Nu had hij vaak al goede knechten, maar dit jaar heeft hij echt een superploeg voor de sprint.

    Cipollini wilde eerst nog doorgaan tot hij Milaan San Remo gewonnen had, maar nu gaat hij ongetwijfeld nog wel een jaartje door om het record van de 41 Giro etappes te breken …

  • MP

    Dat staat wel vast ja dat ie volgend jaar weer aan de start staat. (Als ie dan tenminste geen blessure of wat dan ook heeft)

    Hij is duidelijk de beste sprinter het hele pak en heeft daarbij ook nog eens een superploeg. Als de ploeg er ook ongeveer in deze samenstelling volgend jaar bij is, dan breekt hij het record van Binda zekers te weten.

    MP

  • Kobe

    Ja, Cipo is de vakman en z'n zebratrein, daar kan de NS alleen meer stinkend jaloers op zijn.

  • Leon

    De Beekse Bergen ook, met al die Zebra's, de Giraf en de Leeuwenkoning.

  • siegfried

    Met Aitor Gonzalez erbij krijgt hij wellicht nog meer kansen in grote wedstrijden om te winnen. Zo kan hij misschien in de Tour en Vuelta starten ook. Alé ja ik bedoel geen 3 ronde hé. Hi jzal alleen minder afhangen van wild cards.

  • Leon

    Als Acqua&Sapone eind dit jaar in de top-15 van de UCI-stand eindigt, dan zijn ze automatisch geplaatst voor de Tour. En aangezien Cipo op dit moment nummer 1 staat op de ranking van 2002, gaat dat die richting wel op.

  • siegfried

    ze staan nu 11de of 10 de in de UCI stand.