Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

COAST NAAR DE TOUR

  • Christian

    Beste Kobe (Wielerspecialistje)

    jij reageerde zo op mijn bericht dat armstrong de tour kado krijgt door afwezigheid van team coast:

    Door het noemen van Escartin, Beltran en Plaza als mannen die anders Lance zouden kunnen bedreigen, blijkt dat je niet doorhebt vanwaar de mogelijk bedreiging wel zou kunnen komen.

    heel Team Coast is een bedreiging met 1 grote kopman: Casero!

    Die heeft dan met PLAZA, ESCARTIN (ZIE GIRO) , ZULLE EN BELTRAN een ijzersterk team bij zich!!!!!

  • Martijn

    Als Armstrong net zo rijdt als vorig jaar kan geen enkele renner hem bedreigen …. ook Ullrich en Simoni niet ….. team coast dus ook niet

  • MP

    maar ullrich en simoni rijden de tour ook niet, dus kan het ook niet nee

  • Kobe

    Beste Christiantje,

    Ik reageerde zo omdat jij een stel namen noemde die niet het grootste gevaar voor Armstrong zullen zijn. Zoals ik elders al aangeef is Coast een fantastisch team, maar ga er maar vanuit dat hun Spaanse garde zich op de Vuelta zal gaan richten.

    Oorspronkelijk had “de nieuwe Indurain” dezelfde seizoensplanning als Ullrich, hij zou de Giro rijden als training (maar ook voor de overwinning) met als hoger doel een podiumplek in Parijs, wat hij ook zeker in z'n mars heeft (zie z'n resultaten in de afgelopen 2 Vuelta's en de Tour van '99). Maar door de knieproblemen, evenals de Duitser zal hij nooit meer op tijd in topvorm komen om in de Tour een serieuze bedreiging voor de Yankee te vormen, tenzij jij meer inside info hebt.

    Nee, de Amerikaan mag z'n borst nat maken voor de 2 topduo's van Saiz en Belda, ik verwacht deze mannen nog sterker dan afgelopen jaar. Als de Lance van 2001 er weer is dan zullen ze waarschijnlijk weer allemaal te kort komen, maar die van 2000 en zeker van '99 is te pakken. Waarschijnlijk zal Lance inleveren op deze mannen in de ploegentijdrit en met achterstand beginnen aan de cols.

    En daar mogen de Spanjaarden van USP hun landgenoten slopen of andersom??

    Nee, we moeten gewoon blijven hopen dat de Spanjaarden er staan en uiteindelijk zullen we in Parijs wel zien of het genoeg was.

    Ben trouwens wel benieuwd of Heras dit jaar wel z'n echte krachten zal tonen.

  • siegfried

    Alleen Armstrong zelf kan hem in het verlies rijden. ONCE rijd inderdaad wel sterk maar ze zullen alleen hielen likken. Coast ? daar verwachten jullie toch wel veel van hoor. Een superteam ja maar de helft van bovengenoemde namen zijn nog niet in vorm. Ik verwacht alleen tegenstand van once , kelme en Moreau. Hopelijk komen daar nog wat verassingen bij. Maar niemand zal Lance kapot krijgen. Alleen hijzelf kan dat doen door bv. een domme val of te weing eten of zo.

  • Bou

    Rijdt Aitor Gonzalez de tour?

  • Christian

    Welke topduo heeft Kelme dan? Sevilla en Botero??? nou nou die botero is goed zeg. Hij kan alleen goed tijdrijden (laat staan zijn stijl). Of Aitor Gonzalez??? Die heeft de Giro in de benen en zie ik ook niet de prestaties van Sevilla evenaren.

    Team Coast moet zich wel richten op de Vuelta ja, als je met de

    Tour mee mag doen. Maar we zullen wel weer zien wie die Vuelta zal gaan winnen dit jaar.

  • siegfried

    Je mag nog zo krom zijn als Escartin, maar dat wil nog niet zeggen dat je daardoor geen goeie tijdrit in de benen hebt. Botero in 2000 en Botero in 2001 is in totaal een all rounder.