Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

poezie, proza en verhalen

  • kees maas

    Avond poezie, proza en andere leuke wielerverhalen

    Op zaterdag 7 februari wordt in Het Veerhuis te Oud Gastel een avond “Poezie, proza en andere leuke wielerverhalen”gehouden. De aanvang is om acht uur. Journalisten, boekschrijvers, renners, oude glorie en andere deskundigen zullen uitpakken met het gesproken en vooral het geschreven woord.

    De presentatoren Kees Maas en Wim van de Broek zullen de warme aandacht vragen voor Rene Pijnen, Gerard Koel, Frits Pirard, Ad Tak, Cees Pellenaars jr., Ruud Bakker, Jolanda van Dongen-Cools, Suzan Simons, Jan Zomer, Henk Theuns, Peer Maas, Raymond Kerckhoffs, Ad Pertijs, Cees Buyssen, Petry Gamers, Louis Bovee, Chiel van Gastel, Dominique Elshout, Rene Vermeiren, Jan Ebbinge, Danny Nelissen en nog enkele anderen.

    De toegang is gratis voor alle belangstellenden en deze avond is bedoeld als warming up voor de start van de eerste etappe van de Eneco Tour: Oudenbosch-Hoorn in de laatste week van augustus

  • kees maas

    sorry Ook Miel Vanstreels van de gemasseerde rijmpjes komt

  • duif

    Hoe laat begint het?

  • duif

    Stuk te vluchtig gelezen. Acht uur, dus