Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Zit vino achter de betalingsachterstanden van astana??

  • arend appelberg

    "De strijd om Astana lijkt intussen een strijd te zijn geworden tussen Lance Armstrong en Aleksander Vinkokourov. Het feit dat de Kazachse sponsors van Astana niet meer aan hun verplichtingen voldoen, zou namelijk te maken hebben met het feit dat ‘Vino’ aast op een comeback.

    Het was een aantal jaar geleden Vinokourov die de hoge heren van het Kazachse bedrijfsleven overhaalde om geld in een nieuwe wielerploeg te pompen. En verschillende mensen denken dat het nu ook Vinokourov is die hun in het oor fluistert om zich niet te haasten met het betalen van hun bijdragen. Op die manier zou ‘Vino’ zijn terugkomst in het peloton kunnen bespoedigen. Want hij weet ook wel dat Johan Bruyneel nu niet op hem zit te wachten."

    wat een heldige actie!! dat vino maar gauw terugkomt, volgespoten of niet hij blijft voor mij een eeuwige held!! _O_

  • Lucas

    Daarbij in het geheim gesteund door de grote charlatan Chavez die elke kans aangrijpt om Amerikanen dwars te zitten.

  • arend appelberg

    maar hij wil de vriend worden van obama. zit obama dan ook in het complot??

  • Massimo

    Het schijnt dat er ook niet één Vino bestaat maar dat er wereldwijd tientallen “Vinoslapers” zijn. Middels een codewoord kunnen ze worden geactiveerd. Zo heb je al een Lee Harvey Vino gehad, Vino van der Graaf, Vino B. en onze eigen Vinoculture en Vinoravi.

  • JW

    “….wat een heldige actie!! dat vino maar gauw terugkomt, volgespoten of niet hij blijft voor mij een eeuwige held!…”

    Een verrekte heldige opmerking van je, Arend.

    Het is inderdaad de stomme schuld van al die renners en medewerkers van de ploeg , dat ze bij zo'n kloteteam zijn gaan werken. Het is natuurlijk ook hun schuld dat Vino de kluit belazerde en geschorst is ! Geweldig heldig van Vino om wraak op die mensen te nemen.

    Ook prachtig dat die oligarchen daar mee werken. Rijk geworden over de ruggen van anderen door slim te profiteren van de marktwerking, prachtige lui allemaal. Ook heldig dat ze jouw held steunen.

    Die terugkomst wordt trouwens wat minder simpel dan je denkt.

    1. Hij moet een jaarsalaris aan de UCI betalen om weer een licentie te kunnen krijgen

    2. Hij moet een ploeg zien te vinden. Zal nog niet direct meevallen, ook al kan hij schermen met rijke heren die hem steunen. Geen enkele normale ploeg zal met dat soort gangsters in zee gaan.

    3. Als hij inderdaad volgespoten terugkomt zit hij des te sneller weer in zijn thuisland.

    Dus reken je niet te vroeg rijk… :o

  • HoHo

    Arend you are my hero the connector chapeuax !!!

    Heb je nog een paar van die heldhaftige mooie fotos van het fenomenale Colombiaanse wielrennen of wat links a.u.b. … voor die Colombiaanse enclave in Rotterdam zijn er helemaal gek van …

  • Joppe Zoet

    JW schrijft: "2. Hij moet een ploeg zien te vinden. Zal nog niet direct meevallen, ook al kan hij schermen met rijke heren die hem steunen. Geen enkele normale ploeg zal met dat soort gangsters in zee gaan. ?

    Johan Bryneel en Lance Armstrong zijn wel met die mannen in zee gegaan. Ze hebben er kennelijk niet zo'n probleem mee om dit te doen. Soort zoekt soort zullen we maar denken.

  • JW

    Van Bruyneel kun je zeggen: ëigen schuld". Alhoewel hij dit niet had kunnen voorzien.

    Maar zo'n ploeg telt heel veel mensen, waarvan lang niet iedereen een vorstelijk salaris krijgt. En die zijn wel degelijk slachtoffer,

  • Andere Peter

    Vino heeft ook nooit echt die bloedtransfusie ondergaan. Die transfusie is bij wijze van experiment op hem uitgevoerd door de marsmannetjes toen ze hem ontvoerden. Bij de Bijlmerramp waren ze in beeld als mannen in witte pakken.

    Trouwens, Armstrong zit achter die 911-aanslagen. Hij liet WTC plat leggen omdat daar bewijzen lagen voor zijn jarenlange dopegebruik. Bij wijze van afleidingsmanoeuvre nam hij nog wat gebouwen en vliegtuigjes mee. Heldige actie van hem. Bruyneel is overigens Jack the Ripper, Kloden een zoon van prins Bernard en in dat Weense dopinglab staat op een lijstje wie Kennedy vermoord heeft (bron: betrouwbare Duitse nieuwssite).